Mamma betekent in het Latijn ‘vrouwenborst.’ Een delicaat onderwerp in vele opzichten. Kanker mag dan tegenwoordig genoemd worden als een chronische ziekte, ik ervaar zelf in de praktijk vaak anders.

Je mag op ethische gronden geen reclame maken voor medicijnen. Bovendien wordt homeopathie vaak afgeschilderd als zijnde voor de kleine huis- tuin- en keukenprobleempjes. Maar ik sta honderd procent achter een preventieve behandeling voor de klachten rondom de vrouwenborst in het algemeen en met een CA behandeling in het bijzonder.

Ik wijs hier naar mijn eigen receptuur, de BARU Mamma, die ingezet kan worden voor de maandelijkse hormonale problemen rond de vrouwenborst, maar die ook cystes aanpakt en geneest zodat ze niet weer terugkomen maar die ook in het DNA de nodige veranderingen aanbrengt waardoor er geen kanker zou mogen ontstaan. BARU Mamma bestaat uit celtherapie, dus biologisch celmateriaal, volgende het homeopathische principe bereid in erkende laboratoria en absoluut zonder bijwerkingen en het kan ook geen schade aanrichten. Je moet wel bij de huisarts of specialist geweest zijn met je problemen.

BARU Mamma is geen zelfzorgmedicatie maar je kunt er bij mij om vragen via e-mail en in overleg schrijf ik het dan voor. Het is aan de normale standaard BARUmiddelenprijs en volgens dezelfde voorwaarden verkrijgbaar. Dat ik het hier op de site breng heeft alleen ten doel dat je weet dat het er is, geen wondermiddel is maar gewoon werkt aan de bestaande problemen via het homeopathische principe en er wel degelijk resultaat mee geboekt kan worden. Je kunt hierbij denken aan periodieke klachten, goedaardige bindweefselverhardingen, borstontsteking (mastitis) pijnlijke borsten ( Mastopathie), cystevorming, borstkanker. Als je het weet dat BARU Mamma bestaat, kan je er zelf bewust voor kiezen en de klachten de baas proberen te worden. Duurzaam en bewust bezig zijn voor een gezond lichaam. BARU Mamma is ontworpen voor vrouwen zoals jij: als je maar weet dat het er is! Daar is dit artikeltje voor bedoeld.