BEHANDELEN OP AFSTAND

Er zijn verschillende mogelijkheden tot ‘behandelen op afstand’ door Herbaru. Allereerst vul je een homeopathische vragenlijst in die HERBARU je per e-mail toestuurt. Dan wordt deze lijst uitgewerkt en een behandelplan opgesteld.

Dan zijn er twee mogelijkheden:

  • Zelf naar de apotheker om de medicatie die via e-mail aan je wordt doorgegeven.
  • De medicatie door Herbaru laten verzorgen en opsturen.

Dan krijgen we de volgende mogelijkheden:

  • Afgaan op je klinische klachten. Een samengesteld (complex)middel om je beschreven klachten in evenwicht te brengen. Een flesje met bepaalde afgestemde kruidentincturen die je een bepaalde tijd consequent inneemt en een tweede flesje om fijner en dieper af te stemmen ter ondersteuning van het eerste. De receptuur is ontwikkeld door Herbaru en het wordt door vaste leveranciers in Nederland en België gemaakt. Die twee flesjes kan je een tijdje volgens voorschrift zelfstandig innemen en na het vooraf betalen van de kosten voor deze methode, wordt dit naar je verzonden per post. Je bent verder niet gebonden aan Herbaru. Natuurlijk mag je altijd nog wat vragen via de e-mail.
  • Je mag altijd nieuwe flesjes als herhalingsrecept aanvragen zonder behandelkosten.
  • Je kunt ook een nieuw voorschrift vragen voor andere klachten of om dieper door te werken op het oude voorschrift.
  • De beste methode is dat Herbaru je een tijdje volgt, zodat we de tijd krijgen om aangeboren zaken KLASSIEK homeopathisch mee te gaan nemen op onze weg. Daar heb je in principe het vragenformulier voor moeten invullen. Het voordeel hiervan is dat je lichamelijk en mentaal behandeld wordt en niet snel hervalt na het stoppen van de medicatie omdat je je lichaam hebt aangezet tot genezen.

Via een dergelijk traject kan je onbeperkt e-mailen en er zit ook een energetische foto behandeling – op afspraak – bij inbegrepen.
Deze totale behandeling is niet vrijblijvend: het vraagt inzet van jou om te kijken wat er met je gebeurt, en soms reageert het lichaam een beetje opstandig op de diepere homeopathische medicatie maar dat betekent ook dat we resultaat boeken. Ik raad je deze laatste optie van harte aan maar de keus is uiteraard aan jou.