BEHANDELMETHODE

HOMEOPATHIE

Een opvallend verschil tussen homeopathie en de gewone geneeskunde – ook wel reguliere of allopathische geneeskunde genoemd – is dat in de homeopathie andere geneesmiddelen gebruikt worden. De homeopathische geneesmiddelen worden vervaardigd uit plantaardige- dierlijke- en mineralestoffen.

IRISCOPIE

Iriscopie is geen gave is of geheimzinnig magisch gebeuren. Iriscopie is een wetenschap, verklaarbaar met de kennis van het menselijk lichaam (anatomie, fysiologie). Het is anatomisch eenvoudig aan te tonen dat onze ogen in direct contact staan met ons zenuwstelsel en onze organen.

MAGNETISEREN

Theoretisch kunnen we het magnetiseren haarfijn uitleggen. Maar dat dient dan wel aangevuld te worden met de eigen ervaring van de therapeut ofwel hoe het in zijn of haar praktijk werkt. Iedere magnetiseur heeft zo zijn eigen manier van werken en benadering van de cliënt zijn/haar problemen.

LEES MEER
LEES MEER
LEES MEER

KRUIDEN

Veel planten die in de tuinen worden uitgeroeid omdat ze zouden misstaan, hebben een geneeskrachtige werking. Soms doet zich het merkwaardige feit voor dat sommige kruiden in een tuin de overhand hebben. Vaak wordt dan dit overgroeien van onkruid toegeschreven aan de grondsoort of de samenstelling van de grond.

CHAKRA’S

Chakra’s zijn centra van geestelijke energie in het menselijk lichaam. De zeven belangrijkste chakra’s lopen langs je wervelkolom tot aan je kruin. De chakra’s (Sanskriet voor “wiel”) zijn te vergelijken met een soort energiebronnen. Chakra’s nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen.

ASTROLOGIE

De Astrologie is bij de meeste mensen alleen maar bekend als een voorspellend medium. Dit is echter niet het geval. Astrologie leent zich zeer goed voor het maken van een karakteranalyse waarbij dan alle hierboven genoemde planeetstanden en ascendant enz. in aanmerking genomen worden.

LEES MEER
LEES MEER
LEES MEER