CONSULT BIJ HERBARU

Het eerste consult neemt toch wel een drie kwartier tot een uur in beslag. Er komt een vragenlijst bij te pas, en een kop koffie of thee om het ijs wat te breken want een eerste keer is toch altijd een drempel. Als die gepasseerd is zal je merken dat er bij Herbaru best veel kan. Er moet een basis van vertrouwen zijn, of een ‘klik’ zo je wilt. Het consult bij Herbaru gaat ook over intieme zaken en niet alleen maar over je lichamelijke klachten, want de behandeling is holistisch: dus lichaam en geest, je omgeving, werk, relatie, en erfelijke belasting. Alles is aan elkaar gekoppeld en bepaald hoe jij in je vel zit. Alles komt aan bod in het eerste consult.

Het tweede deel van het consult is een aftasten van het energieveld, dus het magnetiseren, zodat de therapeut al snel veel weet over hoe erg het met je gesteld is of dat het wel meevalt. Ook kan er een prognose gegeven worden na afloop van het consult of de behandeling gunstig zal verlopen. Vooropgesteld dat je geen apparaat bent waar garantie op zit: je bent een mens van vlees en bloed en dus met een wisselend energiebeeld!

Dan kan er afhankelijk van wat je zelf wilt een iriscopiegedeelte volgen in hetzelfde consult waarbij foto’s van je iris genomen worden. Deze hulpdiagnose moet dan overeenstemmen met wat via het homeopathische vraaggesprek en de energetische waarneming is vastgesteld. Daaruit volgt een logisch opgesteld behandelprogramma met of zonder kruidenpreparaten, want het is maar net wat jezelf wilt.

Als het zo uitkomt geeft Herbaru je ook adviezen hoe je beter bij je zelf kunt blijven door chakraoefeningen op te geven. Als het je interesse heeft kan je dit zelf ook aangeven en wordt daar extra energie ingestoken. Zie ook onder ‘Artikelen’ naar meer informatie over chakratherapie.

Hetzelfde geldt voor Astrologie. Dit onderwerp komt altijd wel ergens met zijn neus om de hoek kijken omdat het consult holistisch en breed van opzet is.

Met alleen magnetiseren kan je ook een goed resultaat krijgen, met medicatie gaat het sneller en hoef je minder vaak op consult te komen.