BARU ZELFZORGMIDDELEN

BARU middelen zijn inzetbaar als zelfzorgmiddelen. Verantwoord gebruik voor de kleinere klachten, voor als je zelf wel weet wat het probleem is en je geen reguliere zorg wilt gebruiken, kunnen BARU zelfzorgmiddelen uitstekend van dienst zijn. Er kan geen bijwerking ontstaan bij te veel of verkeerd gebruik cq. toepassing. BARU zelfzorgmiddelen voor snel en duidelijk resultaat.

De BARU zelfzorgmiddelen zijn bereid door erkende laboratoria in Nederland en België en de receptuur is verzorgd door Herbaru. Verkrijgbaar in overleg via e-mail of de website. Zie het contactformulier. Verzending na betaling.

Herstel dient geleidelijk aan op te treden na een 3-tal dagen de BARU zelfzorgmiddelen te hebben gebruikt. Indien geen positieve reactie optreedt en de problemen blijven aanhouden, dien je een arts of therapeut te raadplegen.

Voor een diepgaande behandeling kan er een afspraak gemaakt worden, zodat de totale mens holistisch kan worden behandeld. Afspraak maken bij Herbaru kan via de site of telefonisch. Zie het contactformulier.

Lijst van BARU zelfzorgmiddelen:

BARU 10H – Hoofdongevallen, oude hersenschuddingen, hoofdpijnen.
BARU 21H – Nervositeit, slaapproblemen, stress. Kruidenbereiding
BARU 21AH – Zwaardere uitvoering in Homeopathie, bredere werking.
BARU 22H – Bloeddruk regulerend, doorbloeding bevorderend
BARU 31H – Hart ondersteunend, herstellend.
BARU 31AH – Noodsituatie, doorbloeder, bij collaps, shock, dreigend infarct.
BARU 35H – Blessures, kneuzingen, scheurtjes, breuken pezen, banden, botten, Ischias, lumbago, verzakte wervels,
BARU 38H – Drainage nierfunctie, blaas en urineleiders, bij blaasontstekingen en/of stimulerende algehele verzorgende werking.
BARU 43H – Urinezuur uitdrijvend, bij jicht, reuma, spier en gewrichtsklachten.
BARU 52H – Lichte en zware vormen van diarree, zomergriep, voedselvergiftiging, vakantiediarree warme landen.(aanrader or mee op reis!)
BARU 53H – Draineren lever- darmfunctie, opbouw en herstel darmflora, obstipatie en diarree, spijsvertering en stofwisseling.
BARU 55H – Stofwisseling, suikerhuishouding, hypoglycaemie, suikerziekte regulerend.
BARU 66H – Ontstekingen allerlei, huid, organen, keel. Bij griep.
BARU 69H – Spijsvertering, maagzuur, reflux, maag- en darm zweren, eetlust.
BARU 71H – Oedeem, zwellingen, hartondersteunend en vochtafvoerend.
BARU 74H –  Drain na ziekte, lever herstel bevorderend, ondersteundend bij kanker en aanleg voor kanker.
BARU 79H – Menstruatie regulerend, PMS, Hormoonregulerend, Overgang, zwangerschap.
BARU 102H – Doorbloeding, bloedingen stoppen, spataderen, hartfunctie ondersteunend.
BARU 101H – Gebitsonderhoud, veroudering, tandwortelontstekingen, paradontose.
BARU 127H – Hoest, luchtweginfectie, bronchitis, astma, copd.
BARU 170SCH – Schimmelvorming, alle soorten, inwendig en uitwendig.
BARU 500S – Bij pijn, hoofdpijn, spierpijn tand- en kiespijn, menstruatie pijn, rugpijn etc. Handige korrel met doseerdopje om bij je te steken voor onderweg.
BARU Pros – Prostaatfunctie ondersteunend, anti tumorvorming

Gebruik BARU middelen: hoevaak en hoeveel?

We kennen acute- en chronische stoornissen en situaties die om een onderhoudsdosering vragen waarbij er in alle rust kan worden doorgewerkt aan het probleem en de dosering kan worden afgebouwd naar 0.

Bij een acute stoornis mag onbeperkt en moet er vaak gedruppeld worden met dien verstande dat men na een paar maal innemen voelt dat er werking ontstaat, en de pijn afneemt. Bijvoorbeeld bij buikkrampen wordt de frequentie van de kramp minder na een paar maal om de vijf of 10 minuten een dosis van 20 druppels te hebben genomen, dan maakt men er een kwartier van, een half uur en zo verder. Om zeker te zijn van het blijvende effect iets langer doorgaan dan werkelijk nodig lijkt. Dit geldt voor alle stoornissen, hart, buik, keel uitbouwen van elke vijf minuten tot uiteindelijk een paar maal per dag. Een tussenvorm bij bijvoorbeeld rugpijn of zware verkoudheid kan zijn 6 – 8 x per dag, een aantal dagen aanhouden en dan geleidelijk verminderen en een paar dagen doorgaan op 3 x of 2 x per dag tot het helemaal over is.

Voor een bestaande situatie die geen ondraaglijke klachten geeft kan doorgaans worden volstaan met 3 x daags 20 druppels voor snel resultaat en een gestage vooruitgang dient te worden geconstateerd na een drietal dagen.