OVER HERBARU & LOTTE

Welkom bij de alternatieve praktijk van Herbaru. Herbaru is de praktijknaam. Mijn eigennaam is Lotte Ruiter. Meer dan vijfendertig jaar heb ik praktijk mogen voeren. Er zijn door de jaren heen veel artikelen van mij in tijdschriften, op diverse sites, en in boekvorm gepubliceerd om de subtiele kracht van de alternatieve of additieve geneeswijzen te onderstrepen. De jarenlange ervaring heeft de kruidenlijn ‘BARU’ doen ontstaan die als zelfzorgmiddelen gebruikt kunnen worden, maar ook in combinatie met de persoonlijke meer klassieke behandeling, kunnen worden ingezet.

In 1954 ben ik geboren in Dokkum, Friesland. Opgegroeid in het industriestadje Drachten met een paranormaal begaafde vader en dit in een tijd dat een magnetiseur nog gedoogd werd bij wet. Ik wist al jong wat ik met mijn kwaliteiten op het alternatieve vlak wilde gaan doen. Via diverse opleidingen heb ik een uniek concept weten neer te zetten in één consult. Een homeopathisch- of kruidenvoorschrift is een perfecte aanvulling op de magnetiseersessie die evenwicht heeft gemaakt in de energievelden van het lichaam. Met de irisdiagnose erbij vormt zich een naadloos geheel zodat het juiste voorschrift wordt gevonden en genezing van de klachten kan worden bereikt.

Als vrijwilliger in het Hospice Smelnehaven probeer ik de levensvragen over gezondheid en ziekte, in combinatie met de geheimen over leven en dood te onderkennen en naar beste kunnen te beantwoorden. Alles in ons leven draait om schijnbare dualiteit en eenheid. (Het Yin-Yang teken) Het zal dan ook niemand verbazen dat het mijn doelstelling is om paranormale en spirituele informatie te kunnen delen met een ieder die hier behoefte aan heeft. In de eerste plaats als therapeut, maar ook als schrijfster via artikelen op de site, en diverse maandbladen .

De tijden veranderen. Het universum verandert ook nog steeds en wij mensen moeten mee veranderen. Geneeskunde verandert momenteel heel erg, maar nog steeds is er veel verborgen of weer in het vergeetboek geraakt. Herbaru zoekt naar de losse eindjes om een geheel te kunnen maken. Helen = heelzijn. Eén geheel.