Home

herbaruklein

Welkom op de website van Herbaru Drachten.

Herbaru is een alternatieve gezondheidspraktijk van A tot Z, van Alternatief Genezen tot en met Zelfzorg. Er wordt gestreefd naar een persoonlijke en unieke aanpak. Niemand is gelijk ook al heeft iemand anders een ziekte of klacht met dezelfde naam. Elke klacht openbaart zich op een unieke, persoonlijke manier. Juist daardoor kan er voor jou een passende geneeswijze of geneesmiddel gevonden worden en dus met het best mogelijke resultaat.

Herbaru  is geschikt voor jong en oud, voor blije en vrolijke kinderen tijdens hun ontwikkeling, voor ouderen als de leeftijd mee gaat spelen in de gezondheid, voor fysieke en mentale klachten bij alle leeftijdsgroepen, en behalve voor de mens ook geschikt voor dieren.

Herbaru kan dit bereiken op traditionele wijze met persoonlijk contact in de praktijk. Maar behandeling op afstand met e-mailcontact, is net zo effectief gebleken. Herbaru maakt gebruik van energetische behandeling of magnetiseren, homeopathie, fytotherapie en de hulpdiagnose iriscopie. Daarnaast is Astrologie een belangrijke bron voor psychologische- en/of karakter ondersteuning. Een belangrijk punt in de aanpak is het streven om dat wat jou uniek maakt te behouden en te versterken. Jouw eigen kracht te optimaliseren zodat jij je goed in je vel voelt en alles aan kunt. Er wordt gekeken naar jou als gehele persoon.

Het soort klachten waarvoor je bij Herbaru terecht kunt, loopt van A tot Z, want homeopathie en magnetiseren zijn niet specifiek voor bepaalde klachten. De mate waarin iemand geholpen kan worden wordt bepaald door het zelfherstellendvermogen (RES) van jouw lichaam. Andere meebepalende factoren zijn: hoe lang iemand al ziek is, iemand zijn persoonlijke situatie, en wat er allemaal al aan gesleuteld is en de fouten die daarin zijn gemaakt. Maar wat je mankeert doet er in feite niet toe. Dus ook de letter ‘K’ van kanker hoort in dit rijtje van A-Z thuis. En de ‘S’ van Seksualiteit, want het is net als met andere klachten, het gaat niet om de naam van de ziekte, maar om de zieke. Dit is een belangrijk, zo niet het grootste verschil met de reguliere geneeskunde.

Stuur vrijblijvend een e-mail naar Herbaru  voor gegarandeerd persoonlijk antwoord.