Home

herbaruklein

Welkom op de vernieuwde website van Herbaru in Drachten, een alternatieve gezondheidspraktijk van A tot Z, van Alternatief tot Zelfzorg, waarbij gestreefd wordt naar een persoonlijke en unieke aanpak. Niemand is gelijk ook al heeft iemand anders een ziekte of klacht met dezelfde naam. Elke klacht openbaart zich op een unieke, persoonlijke manier, waardoor een voor jou passende geneeswijze of geneesmiddel gevonden kan worden met het best mogelijke resultaat.

Herbaru kan dit bereiken op traditionele wijze met persoonlijk contact in de praktijk, maar behandeling op afstand met e-mailcontact, is net zo effectief gebleken. Herbaru maakt gebruik van energetische behandeling of magnetiseren, homeopathie, fytotherapie en de hulpdiagnose iriscopie. Een belangrijk punt in de aanpak is het streven om dat wat jou uniek maakt te behouden en te versterken, jouw eigen kracht te optimaliseren zodat jij je goed in je vel voelt en alles aan kunt. Je zou dit ook coachen kunnen noemen omdat er gekeken wordt naar jou als geheel en wat het meest effectief lijkt, wordt ingezet.

Het soort klachten waarvoor je bij Herbaru terecht kunt, loopt ook van A tot Z, want homeopathie en magnetiseren zijn niet specifiek voor bepaalde klachten. De mate waarin iemand geholpen kan worden wordt bepaald door het zelfherstellendvermogen (RES) van het lichaam, hoe lang iemand al ziek is, iemand zijn persoonlijke situatie, en wat er allemaal al of niet aan gesleuteld is. Maar wat je mankeert doet er in feite niet toe. Dus ook de letter ‘K’ van kanker hoort in dit rijtje van A-Z thuis en ook de ‘S’ van Seksualiteit, want het is net als met andere klachten, het gaat niet om de ziekte, maar om de zieke. Dit is een belangrijk, zo niet het grootste verschil, met de reguliere geneeskunde.

Stuur vrijblijvend een e-mail naar HerbaruĀ  voor gegarandeerd persoonlijk antwoord.